Hulp nodig?
023 - 20 50 100
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!
m&c color pro
Dé manier om zelf uw thuis veiliger en mooier te maken, met anti-inbraak mogelijkheden!

M&C Color pro

De M&C color pro is een uitstekende cilinder om het huis te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Alle hedendaagse beveiligingstechnieken zijn in deze cilinder bij elkaar gebracht waardoor de cilinder voorzien is van SKG***, het SKG 3 sterren keurmerk. Deze cilinders zijn onafhankelijk getest en geven de garantie dat een inbraak tenminste met vijf minuten zal worden vertraagd. Met deze vertraging zijn de meeste insluipers voldoende afgeschrikt en zullen hun poging staken. Door de eenvoudige montage zijn de cilinders snel te installeren en geschikt voor een geheel nieuw sleutelplan of als vervanging van een oude of defecte cilinder. Het is een dubbele cilinder waardoor het slot aan beide kanten te openen is. Door het keersleutelsysteem kan het slot ook worden geopend als er een sleutel aan de andere kant van de cilinder is gestopt. De cilinder is verkrijgbaar in de standaardkleuren messing, zwart en nikkel.

M&C Cilinder beveiligd tegen kerntrekken

De cilinder is beveiliging tegen kerntrekken. Bij deze veel gebruikte inbraakmethode wordt een schroef in de cilinder gedraaid waardoor de cilinder uit het slot kan worden getrokken. Nieuwe woningen moeten volgen het bouwbesluit tegenwoordig standaard voorzien zijn van kerntrekbeveiliging. Het geheel is voorzien van een hardstalen brug. Zelf zonder deurbeslag zorgt dit ervoor dat de sleutel zo goed als onbreekbaar is. Dit is belangrijk omdat een cilinder van buitenaf kan worden gebroken. De hardstalen brug voorkomt deze methode. Ook tegen de klopsleutelmethode is de cilinder beveiligd. Een klopsleutel is een eenvoudig te verkrijgen sleutel waarvan alle inkepingen zo ruim mogelijk zijn uitgevijld. Hierdoor past de sleutel in 90% van de cilinders zonder beveiliging. Door een slag van een hamer tegen de sleutel is het slot geopend.

Extra sleutels bij de cilinderset.

De cilinder wordt geleverd met minimaal drie sleutels. Deze sleutels zijn voorzien van een levenslang merkpatent. Dit is een certificaat waardoor de sleutel alleen door de eigenaar kan worden bijgemaakt bij een gecertificeerde M&C dealer. Omdat er minimaal 150.000 verschillende sleutelcodes zijn, is dit een zeer veilige methode en is de kans op namaak zo goed als uitgesloten. Ook eventuele extra nieuwe cilinders zijn alleen via deze manier verkrijgbaar. Door de meegeleverde gekleurde caps kan de zwarte sleutelkop worden voorzien van een eigen kleur. Handig in een situatie waarbij verschillende mensen over een eigen sleutel beschikken.

Dit alles maakt de M&C Color Pro een zeer veilige oplossing voor iedere situatie waarbij een betrouwbaar slot gewenst is. Snel en eenvoudig geleverd tegen een zeer betaalbare prijs.

Voor 12:00 uur besteld
vandaag verzonden
Altijd gratis
verzenden in Nederland
Eenvoudig retour
30 dagen bedenktijd
Gratis support
voor en na uw aankoop