Hulp nodig?
023 - 20 50 100
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!
M&C Condor cilindersloten
Dé manier om zelf uw thuis veiliger en mooier te maken, met anti-inbraak mogelijkheden!

m&c condor

Iedere woning of ruimte verdient het beste hang- en sluitwerk. De M&C Condor is het paradepaardje onder de cilinders. Door deze cilinder krijgt iedere woning of ruimte de beste bescherming tegen inbraak. Voorzien van het SKG*** certificaat is de cilinder minstens vijf minuten bestemd tegen inbraakpogingen. Inbrekers willen altijd snel binnen kunnen treden en door deze cilinder is dit niet mogelijk. De cilinder is bestand tegen kloppen, boren en openpikken. Het geheel is ook beveiligd tegen de laatste impressietechnieken, waarbij een sleutel wordt bijgevijld om zo het slot te openen. Door de stalen brug in de cilinder is deze zo goed als onbreekbaar, ook als er geen deurbeslag aanwezig is. Hierdoor is de sleutel bestand tegen de slagmethode waarbij de inbreker probeert om de cilinder van buitenaf te breken. Bij kerntrekken draait de inbreker een schroef in de cilinder en gebruikt deze schroef om de cilinder naar buiten te trekken. Tegen al deze methode is de cilinder een geruime tijd bestand waardoor een inbreker zijn poging zal opgeven.

M&C Condor SKG3 met certificaat

De M&C Condor wordt geleverd met een unieke security pas. Deze pas is voorzien van een versleutelde code waarmee alleen een erkende M&C dealer een sleutel kan kopiëren. Dit gebeurt door de code te laten lezen door een speciale sleutelmachine. Het systeem is zeer veilig. Er zijn meer dan vijf miljoen verschillende soorten sluitingen waardoor de sleutel zonder machine niet kan worden nagemaakt. Het maakt de cilinder geschikt voor alle soorten sluitplannen met de beste veiligheidswaarborg.

Condor cilinder 2 zijdig bedienbaar

De cilinder is 2-zijdig te gebruiken. Deze zogenaamde paniekfunctie zorgt ervoor dat het slot gewoon kan worden gebruikt als er een sleutel aan de ander kant in de cilinder is gestoken. Het systeem maakt gebruik van metalen keersleutels die op twee manieren in de cilinder passen. De sets worden geleverd met drie sleutels en tot acht gelijksluitende cilinders. Ze zijn leverbaar in de kleuren messing, nikkel en zwart. Neem voor specifieke wensen contact met ons op. De cilinders zijn snel en eenvoudig te installeren waardoor de woning of ruimte direct goed is afgesloten.

M&C Condor met een lengte tot wel 215mm lang

De cilinder is te bestellen tot en met een lengte van 215mm lang en is hierdoor geschikt voor iedere deurdikte. Om de juiste maat te bepalen neem je de oude cilinder en meet de lengte aan beide zijde vanaf het midden van het schroefgat. Als voorbeeld de veel voorkomende maat met 32 mm aan de binnenzijde en 45 mm aan de buitenzijde. Neem dan altijd voor beide zijde 2 mm extra in verband met de stalen brug. Dit geeft 34 mm voor de binnenzijde en 47 mm voor de buitenzijde. De te bestellen cilinder heet in dit voorbeeld 32/37. Noteer eerst het getal aan de binnenzijde en dan het getal aan de buitenzijde.
Voor 12:00 uur besteld
vandaag verzonden
Altijd gratis
verzenden in Nederland
Eenvoudig retour
30 dagen bedenktijd
Gratis support
voor en na uw aankoop