Hulp nodig?
023 - 20 50 100
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!
M&C Matrix
Dé manier om zelf uw thuis veiliger en mooier te maken, met anti-inbraak mogelijkheden!

M&C Matrix

Een slot met een standaard cilinder is tegenwoordig niet voldoende om een woning of ruimte goed te beveiligen. Insluipers gebruiken steeds vaker grove middelen om een deur te openen. De oplossing is het gebruik van gecertificeerde veiligheidscilinders waardoor het niet meer mogelijk is om een slot snel te forceren. De M&C Matrix is een goed voorbeeld van een moderne veiligheidscilinder en bovendien geschikt voor alle soorten deuren. Het is voorzien van het SKG*** keurmerk waardoor een minimale vertraging van 5 minuten is gegarandeerd voordat het slot door insluipers kan worden geopend.

M&C gehard stalen brug

De cilinder is gemaakt van hardstaal en voorzien van een stalen brug. Hierdoor is het zo goed als onbreekbaar en geeft het bescherming tegen veel gebruikte inbraakmethoden zoals openpikken, de klopsleutelmethode, de impressietechniek, de afbreekmethode en kerntrekken. De cilinder is voorzien van een paniekfunctie. Hierdoor is het altijd tweezijdig te gebruiken, ook als er een sleutel aan een kant in het slot zit. De cilinder is los verkrijgbaar of met meerdere duplicaten, waardoor ze bruikbaar zijn voor een compleet sluitplan.

M&C Matrix met certificaat

De M&C Matrix wordt geleverd met een certificaat. De gepatenteerde sleutels zijn niet zomaar te kopiëren bij een sleutelmaker. Alleen met het certificaat is het mogelijk om een extra sleutel of cilinder te kopen via een gecertificeerde slotenmaker. Hierdoor is het bijna niet mogelijk dat er een illegale sleutel in omloop komt. Bewaar het certificaat daarom zorgvuldig. Standaard zal iedere cilinder geleverd worden met drie sleutels.

De cilinder is verkrijgbaar met een lengte tussen de 40 mm en 200 mm en is standaard voorzien van een snijsleutel, voorzien van sleutel kopieerbeveiliging. Meet voor het bestellen eerst de maat van de oude cilinder. Kies daarna een M&C cilinder met 2 mm extra lengte. De cilinders zijn standaard iets langer door de ingebouwde stalen brug. Meet de cilinder vanaf het midden van het schroefgat naar rechts en naar links. Hierdoor zal de cilinder altijd goed passen. Naast een model met twee sleutelgaten zijn er ook modellen met een knop- of pushsluiting verkrijgbaar. Ook deze modellen beschikken over de paniekfunctie. Er is keuze uit de kleuren messing, chroom en zwart waardoor het cilinder altijd past bij iedere slot.

Voor 12:00 uur besteld
vandaag verzonden
Altijd gratis
verzenden in Nederland
Eenvoudig retour
30 dagen bedenktijd
Gratis support
voor en na uw aankoop